Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Πως κάνω απεγκατάσταση κάποια εφαρμογή από το windows live (uninstall)

Ανήκει στις κατηγορίες: , ,

Σημέρα είπα να δοκιμάσω το windows live mail σαν εφαρμογή για να βλέπω τα email μου χωρίς να ανοίγει ο browser μου. Δεν μου άρεσε σαν εφαρμογή και έτσι αποφάσισα να κάνω απεγκατάσταση. Ανακάλυψα όμως ότι δεν υπήρχε η επιλογή στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων (add/remove programs) για να γίνει απεγκατάσταση.


Αρκετά με την εισαγωγή, τώρα τι κάνεις για να γλυτώσεις χρόνο, κόπο και ίσως....χρημα



Για να κάνουμε την απεγκατάσταση στο windows live mail και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του windows live το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εντοπίσουμε ένα αρχείο που ονομάζεται wlarp.exe. Αυτό βρίσκεται μέσα στο C:/Program files/Windows Live/installer (Αν τα windows δεν είναι εγκατεστημένα στον C:/, τότε απλά το αλλάζεις με το κατάλληλο γράμμα). Το ανοιγουμε με διπλό κλικ το αρχείο και μας εμφανίζει τις επιλογές για να απεγκαταστήσουμε όποιο πρόγραμμα του windows live θέλουμε. Τόσο απλό αλλά γιατί η Microsoft θέλει να μας κάνει την ζωή μας δύσκολή;

Spread The Love, Share This Article

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια για το "Πως κάνω απεγκατάσταση κάποια εφαρμογή από το windows live (uninstall)"

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:42 μ.μ.

Σωστός!!!

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:58 μ.μ.

Πήγα στο συγκεκριμμένο αρχείο C:/Program files/Windows Live/installer ,αλλά δεν ανοίγει με τίποτα.Ούτε απλό ούτε διπλό κλίκ.
Τι κάνουμε; Any suggestion

18 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:33 μ.μ.

πρέπει να είσαι διαχειριστής στα windows. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο wlarp και επέλεξε να το τρέξεις σαν διαχειριστής (Run as administrator)

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2010 στις 9:29 μ.μ.

re file eisai 8eos, den yparxei afth h pliroforia pou8ena mesa sto internet

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε όλοι χωρίς να συνδεθείτε. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλώ όπως χρησιμοποιείτε κάποιο ψευδώνυμο.

προσφατα σχολια