Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Πως αλλάζω κωδικό στο msn (hotmail)

Ανήκει στις κατηγορίες: , ,

Πολλοί είναι οι λόγοι μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις τον κωδικό σου στο msn και αντίστοιχα και στο hotmail. Βαρέθηκες τον παλιό σου κωδικό ή ακόμη ένας παλιός έρωτας που ξέρει τον κωδικό σου, περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα να συμβαίνουν στο msn σου, όπως να στέλνεις μηνύματα χωρίς να τα έχει στείλει εσύ, αν συμβαίνει κάτι από αυτά τότε είναι καιρός να αλλάξεις τον κωδικό σου.

Όλα τα βήματα που χρειάζονται τα έχω γράψει εδώ, με την βοήθεια εικόνων.

Για να αλλάξεις τον κωδικό σου στο msn πρέπει καταρχήν να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στο hotmail. Συμπληρώνεις το email σου και τον κωδικό σου και περιμένεις να συνδεθείς.


Όταν συνδεθείς, πάνω δεξιά της οθόνης σου βλέπεις την επιλογή options, μην φοβάσε, πάτησε πανω σε αυτήν, δεν δαγκώνει. Θα σου εμφανιστεί το ακόλουθο μενού με επιλογές για να αλλάξεις το θέμα του email σου, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει βρίσκεται μέσα στην επιλογή more options. Πάτησε πάνω σε αυτήν.




Θα σου εμφανιστεί η ακόλουθη σελίδα με πολλές επιλογές. Αυτή που μας ενδιαφέρει είναι αυτή που φαίνεται στην εικόνα και βρίσκεται στον κόκκινο κύκλο που μας λέει για την αλλαγή των προσωπικών μας στοιχείων (view and edit your personal information).




Μας εμφανίζεται αυτή η σελίδα που σου ζητά να ξαναγράψεις τον κωδικό σου για να μπορέσεις να εισέλθεις. Για λόγους ασφαλείας.




Ένα βήμα πριν το τέλος και μας εμφανίζεται αυτή η σελίδα με τις προσωπικές μας πληροφορίες. Για να αλλάξεις τον κωδικό πατάς στο change δίπλα από το password, όπως φαίνεται και στην εικόνα.




Τώρα στο τέλος, ζητά να πληκτρολογήσεις τον παλιό σου κωδικό και δυο φορές τον καινούργιο κωδικό που θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να πατήσεις το save για να σώσεις τις αλλαγές που έκανες.

[Πηγή]

Spread The Love, Share This Article

Σχετικά άρθρα

Κάνε πρώτος σχόλιο για το "Πως αλλάζω κωδικό στο msn (hotmail)"

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε όλοι χωρίς να συνδεθείτε. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλώ όπως χρησιμοποιείτε κάποιο ψευδώνυμο.

προσφατα σχολια