Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Mystery Google

Ανήκει στις κατηγορίες:


Τι είναι το Mystery Google;

Είναι μια απλή μηχανή αναζήτησης που σε αντίθεση όμως με το Google, ποτέ δεν σου δίνει το αποτέλεσμα που ψάχνεις. Προσπάθησε να αναζητήσεις αυτό που θέλεις και τα αποτελέσματα της αναζήτησης που θα πάρεις, θα είναι αυτά που ρώτησε αυτός ακριβώς πριν από εσένα.


Γιατί να το δοκιμάσω τότε;

Γιατί πολύ απλά έχει πλάκα. Αν του γράψεις “Hello”, θα σου απαντήσει και αυτό πίσω με ένα “Hi”, ακόμη μπορείς να ρωτήσεις "What is this" και θα σου απαντήσει πίσω με ένα "It is Mystery Google".

Μην περιμένεις να πάρεις σοβαρά αποτελέσματα από αυτή την μηχανή αναζήτησης. Απλά είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περάσει η ώρα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ψάχνουν μερικοί άνθρωποι.


Η αποστολή…

Αλλά δεν τελειώνει εδώ. Σε αυτή την μηχανή αναζήτησης έχεις μια αποστολή. Ναι, όλοι έχουν από μια αποστολή. Απλώς γράψε στη γραμμή αναζήτησης την ερώτηση "Give me a mission!" ή "What is my mission?" ή "Google Mystery Mission" και τότε θα πάρεις την αποστολή σου. Όλοι δικαιούνται από μόνο μία αποστολή.

Η δική μου ήταν “add *** @msn.com and end every sentence with lol”, το email ήταν κάποιου ο οποίος δεν ξέρω και μετά από ένα μικρό ψάξιμο στο internet, είναι μάλλον και υπαρκτό πρόσωπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τον προσθέσω στο msn μου. Πολλοί όμως παίρνουν σοβαρά τις αποστολές τους, απλά ψάξτε στο youtube τις λέξεις mystery google και θα δείτε άτομα που συμπλήρωσαν τις αποστολές τους, και είναι και αρκετοί.


Ποια είναι η δική σου αποστολή στο mysterygoogle.com;



[Πηγή]

Spread The Love, Share This Article

Σχετικά άρθρα

Κάνε πρώτος σχόλιο για το "Mystery Google"

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε όλοι χωρίς να συνδεθείτε. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλώ όπως χρησιμοποιείτε κάποιο ψευδώνυμο.

προσφατα σχολια