Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Αναζήτησε και κατέβασε τα τραγούδια mp3 που θέλεις

Ανήκει στις κατηγορίες: , ,



Τι είναι;

Είναι απλά μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης του Google, που έφτιαξα για να μπορείς με απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρίσκεις και να κατεβάζεις τα αγαπημένα σου τραγούδια mp3 που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Έχω συμπεριλάβει ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων, όπου δεν απαιτείται να κάνεις εγγραφή για να τα κατεβάσεις. Όλα τα τραγούδια mp3 είναι δωρεάν για να τα κατεβάσεις και κατεβαίνουν απευθείας στον σκληρό δίσκο.


Πως αναζητώ το mp3 που θέλω;

Η αναζήτηση είναι ακριβώς ο ίδιος τρόπος με αυτή που γίνεται στο Google. Γράφεις στον κενό χώρο αυτό που θες να αναζητήσεις και ακολούθως πατάς το search. Τότε σου εμφανίζεται μια σελίδα με αποτέλεσμα του Google. Βρίσκεις αυτό που θες να κατεβάσεις και σε παίρνει στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.


Πως κατεβάζω τα mp3;

Βρες το τραγούδι που θέλεις και ψάξε να βρεις τον σύνδεσμο που ονομάζεται Download. Στην ιστοσελίδα beemp3.com αλλά και σε άλλες θα δεις μια εικόνα όπως αυτή που είναι πιο κάτω, απλά συμπλήρωσε ακριβώς τα γράμματα και τους αριθμούς που βλέπεις στον κενό χώρο δίπλα από την εικόνα. Τώρα μπορείς να αποθηκεύσεις το τραγούδι κάνοντας δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο που εμφανίζεται και επιλέγοντας αποθήκευση συνδέσμου ως (save link as).
Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να δοθεί ένας σύνδεσμος από το rapidshare απλά περίμενε μέχρι να περάσει ο χρόνος και εμφανισtεί το Download για να μπορέσεις να το κατεβάσεις.
Σε όλες τις ιστοσελίδες σχεδόν σου εξηγά τι πρέπει να κάνεις για να τα κατεβάσεις αλλά αν παρόλα αυτά υπάρχει κανένα πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.




Ελληνικά ή ξένα τραγούδια;

Με όσα ξένα τραγούδια έχω δοκιμάσει δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα υπάρχουν online. Υπάρχουν και αρκετά ελληνικά αλλά και αρκετά δεν τα έβρισκα. Παρόλα αυτά ψάξτε, ίσως βρεις αυτό που θέλεις.

Συμβουλές από το Greko-online: Αν το τραγούδι που ψάχνεις είναι ελληνικό, τότε αν δεν το βρεις στα ελληνικά, μην απογοητεύεσαι, ψάξε το ξανά αλλά αυτή τη φορά κάνε την αναζήτηση σε greeklish γιατί αρκετά τραγούδια είναι αποθηκευμένα σε greeklish. Αν κατά την αναζήτηση σας στα ελληνικά τα γράμματα εμφανίζονται σαν 'κινέζικα', ξανακάνετε την αναζήτηση στα ελληνικά αλλά στο παράθυρο που μόλις άνοιξε.

Θα προσπαθήσω να κάνω updates τις ιστοσελίδες όπου γίνεται αναζήτηση όσο πιο συχνά μπορώ, αν ξέρετε καμία, όλες οι βοήθειες δεκτές.


Μην χρησιμοποιείτε την μηχανή αναζήτησης για παράνομο κατέβασμα τραγουδιών.

Spread The Love, Share This Article

Σχετικά άρθρα

13 Σχόλια για το "Αναζήτησε και κατέβασε τα τραγούδια mp3 που θέλεις"

21 Μαρτίου 2010 στις 5:54 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=kR8SzCgzSNg&feature=related

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2012 στις 9:33 μ.μ.

krifnic

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2012 στις 9:34 μ.μ.

poly kalo file.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 10:07 μ.μ.

δεν μ βγαλει το τραγουδι το "vegas-panta kalokairi"

22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 2:21 μ.μ.

MENW GERMANIA MPWRO APO AYTO TO SITE NA KATEVASW KAINOURIA K,PALIA ELLINIKA TRAGOUDIA´? EYXARISTW,,,,

Ανώνυμος
20 Νοεμβρίου 2012 στις 9:13 μ.μ.

EGW PRWTH FORA MPENW

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2012 στις 3:06 μ.μ.

Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;;θέλω κ γωωωωω

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2013 στις 3:19 μ.μ.

ουτε εγω ξερω !!!!!"!!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2013 στις 8:37 μ.μ.

wraios !!!!!!!

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

apo kinhto borw na katevacw??

mixalhw
26 Μαΐου 2015 στις 2:01 μ.μ.

PONAKATEBASO.TATRAGOYDIA

mixalhw
26 Μαΐου 2015 στις 2:02 μ.μ.

Pow.nakatebaso.tatragoydia.repedha

mixalhw
26 Μαΐου 2015 στις 2:03 μ.μ.

POW.NAKATEBASO.TRAGOYDIA

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε όλοι χωρίς να συνδεθείτε. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλώ όπως χρησιμοποιείτε κάποιο ψευδώνυμο.

προσφατα σχολια